“Școala Altfel” la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța din 19 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

Cu ocazia Programului Național „Școala altfel”, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și-a deschis porțile pentru elevii clasei pregătitoare din cadrul Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din municipiul Constanța.

 Aceștia au fost încântați de prezentarea realizată de către polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității le-au prezentat celor mici diverse teme cu caracter preventiv, copiii fiind foarte receptivi și entuziasmați.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente