Prezență activă a polițiștilor brăileni în școli pe 3 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Brăila

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii de siguranță școlară și de proximitate din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au verificat o serie de unități de învățământ din municipiul Brăila în scopul prevenirii producerii unor evenimente ce pot afecta procesul de învățământ, dar și viața și integritatea elevilor și a cadrelor didactice.

Polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii violenței în incita și zona adiacentă unităților de învățământ.

Cu acest prilej, polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au fost prezenți la Școala Gimnazială ”Vlaicu Vodă” Brăila, Școala Gimnazială ”Aurel Vlaicu” Brăila, Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” Brăila, Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Brăila, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Brăila, Școala Gimnazială ”Anton Pann” Brăila și Liceul Teoretic ”Panait Cerna” Brăila.

Oamenii legii au purtat discuții cu conducerea unităților de învățământ și au desfășurat activități preventive la clase de elevi, pe tematica prevenirii faptelor circumscrise bullyingului, violenței în școală, portului sau folosirii fără drept de obiecte periculoase și traficului și consumului de droguri.

Activitățile de verificare a unităților de învățământ și de prevenire a violenței în școală vor continua în perioada următoare, siguranța în mediul școlar fiind prioritară pentru polițiștii brăileni.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente