Polițiștii ieșeni alături de cei mici pe 22 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Iași

Premergător Zilei Poliției Române, Poliția Orașului Podu Iloaiei a organizat o activitate, astăzi, 22 martie a.c., la Școala Gimnazială ,,Alexandru Ioan Cuza”, din orașul Podu Iloaiei.

Polițiștii prezenți au transmis informații utile celor mici, informații ce țin de educația rutieră, fiind folosit covorul rutier, de siguranța lor personală, de siguranța online, precum și despre prevenirea violenței.

La aceste activități au participat polițiștii Biroului Siguranța Școlară, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, nelipsind câinii polițiști. Cei mici au fost premiați cu diplome de participare, iar polițiștii au distribuit tuturor celor prezenți materiale preventive și flyere cu titlul ,,Și tu poți deveni polițist!”.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii ieșeni pe 23 aprilie a.c.

La data de 23 aprilie 2024, în baza Proiectului de prevenire a violenţei psihologice-bullying ŞCOALĂ FĂRĂ BULLYING și a acțiunii BLOCADA, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Iași și Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iași au organizat o serie de activități  informativ – preventive la Școala Gimnazială „Ştefan Bârsănescu” din Iaşi.

Citește tot »

Activitate preventivă a polițiștilor ieșeni pe 18 aprilie a.c.

La data de 18 aprilie 2024, conform Proiectului ,,R.E.S.P.E.C.T.” ONLINE ŞI OFFLINE, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Iași au organizat şi desfăşurat o activitate informativ – preventivă cu elevii Colegiului Economic Administrativ Iaşi, prezenţi la sediul Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Citește tot »

Activitate preventive desfășurate de polițiștii ieșeni pe 16 aprilie a.c.

La data de 16 aprilie 2024, în baza Programului cadru de prevenire a infracţiunilor contra persoanei cu accent pe prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, a Proiectului de prevenire a violenţei psihologice – bullying „ŞCOALĂ FĂRĂ BULLYING” şi a Campaniei pentru prevenirea consumului şi traficului de droguri în unităţile de învăţământ preuniversitar, intitulată ,,ALEGERI ÎNŢELEPTE”

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente