Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfășurat acțiuni în unitățile de învăţământ și în zona adiacentă a acestora

Filtrează după județ

Desfășurată în: Călărași

Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat în data de 7 martie a.c., în teren, pentru menținerea ordinii şi siguranței publice și fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învățământ.

Siguranţa în şcoli constituie o prioritate, fiecare unitate de învățământ fiind inclusă în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei.

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au desfășurat activități  în cadrul „Campaniei de conștientizare asociate faptelor de violență școlară în unitățile de învăţământ preuniversitar” la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Călărași și la Liceul Tehnologic „Dan Mateescu” Călărași.

Subiectele punctate au fost prevenirea faptelor cu violență în școli, precum și răspunderea penală a minorilor. Prevenirea în rândul tinerilor este una din prioritățile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Alte activități:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile în unitățile de învățământ pe 26 aprilie a.c.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Călărași, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Călărași, Serviciului Rutier și Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative au desfășurat activități la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași și la Grădinița cu program prelungit  „Step by Step” Călărași.

Citește tot »

Activități educativ-preventive desfășurate de polițiștii din Călărași pe 12 aprilie a.c.

polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Călărași și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități în cadrul campaniei privind conştientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară în unitățile de învățământ preuniversitar – „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente