Polițiștii de la Siguranța Școlară, prezenți în școlile din județul Tulcea în perioada 18 – 19 ianuarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Tulcea

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, au desfășurat, în perioada 18-19.01.2023, 14 de activități de prevenție în localitățile Valea Nucarilor, Agighiol, Murighiol, Dunavatul de Sus și Sarinasuf, în colaborare strânsă cu unitățile de învățământ din zonă.

Scopul acestei acțiuni a fost informarea și conștientizarea elevilor cu privire la problemele cu care se pot confrunta în mediul școlar și social, precum bullyingul, violența și consumul de droguri. Polițiștii au abordat aceste teme delicate în cadrul unor discuții deschise și interactive, punând accent pe prevenție și responsabilitatea fiecărui elev în comunitate.

În cadrul dezbaterilor, s-au oferit informații relevante cu privire la modalitățile de prevenire a conflictelor, identificarea comportamentelor agresive, precum și conștientizarea riscurilor asociate consumului de substanțe interzise.

Polițiștii tulceni acordă o importanță deosebită parteneriatului cu școlile și consideră că dialogul deschis și colaborarea eficientă reprezintă instrumente esențiale în asigurarea unui climat pozitiv în mediul educațional.

Încurajăm pe toți cei implicați să continue această colaborare fructuoasă pentru binele comun și pentru formarea unei societăți mai responsabile și mai sigure.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente