“POLIȚIA MEA DE AZI, POLIȚIA MEA DE MÂINE” – să lăsăm creativitatea copiilor să ne inspire: Concurs de desene cu ocazia Zilei Poliției Române, pentru elevii cărășeni

Filtrează după județ

Desfășurată în: Caraș-Severin

Cu ocazia Zilei Poliției Române, avem plăcerea să invităm elevii de la clasa pregătitoare și clasele I– VIII, la un concurs de desene cu tema ”POLIȚIA MEA DE AZI, POLIȚIA MEA DE MÂINE”, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin Biroul Siguranța Școlară Caraș-Severin.

Invităm copiii să dea frâu liber creativității și să ilustreze modul în care percep ei instituția poliției, care este rolul acesteia în viziunea lor și cum o văd în viitor. Îi invităm pe această cale să-și transpună ideile creative și să creioneze tablouri originale pe marginea acestui subiect, însoțite de mesaje preventive sau logo-uri.

Lucrările pot fi trimise prin poștă, sub formă de fotografie prin e-mail, la adresa politiacaras@gmail.com sau pot fi depuse direct la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, din Reșița, Bld. A.I.Cuza nr. 40, până în data de 21 martie 2024.

Pe spatele fiecărei lucrări trebuie să apară vizibil: numele și prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion, pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen).

La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului.

Primele 3 lucrări câștigătoare vor fi expuse în data de 22 martie 2024, în Parcul Tricolorului din municipiul Reșița, la unul dintre standurile expoziționale organizate, locație unde va avea loc și premierea micilor artiști care le-au realizat, începând cu ora 12.00.

Galeria cu toate lucrările copiilor va fi expusă în format electronic pe sistemul video care rulează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru a putea fi admirate de toți cetățenii.

Mult succes tuturor!

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente