Copiii și polițiștii, împreună de Ziua Poliției Române în Constanța pe 23 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

În data de 23 martie a.c., sute de copii de toate vârstele au vizitat expoziția organizată de Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, în Portul Turistic Tomis. Toți au vrut să urce în autospecialele de poliție și să se fotografieze cu câinele polițist Spot, care a fost vedeta zilei.

Activitatea a fost organizată cu prilejul Zilei Poliției Române.

Cu această ocazie, celor mici le-a fost prezentată logistica diferitelor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Motocicleta Serviciului de Siguranță Rutieră a fost, de asemenea, una dintre atracțiile zilei, la concurență cu robotul pirotehnic al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La rândul lor, colegii de la Serviciul de Investigare a Infracționalității de Mediu le-au explicat celor mici că ei sunt cei care salvează  animalele aflate în pericol.

Copiii au primit baloane și au avut prilejul de a participa la diferite concursuri organizate de polițiști din cadrul Serviciului SiguranțA Școlară și Prevenirea Criminalităţii.

De asemenea, criminaliștii le-au făcut o demonstrație de prelevare de impresiuni papilare, iar colegii din structurile de ordine publică le-au explicat cum intervin la apelurile 112. La sfârșit, toți copiii au primit diplome și insigne de „polițist pentru o zi”.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente