Copiii în vizită surpriză la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Filtrează după județ

Desfășurată în: Neamț

Copiii au fost primiți cu căldură de Cms. șef Osoianu Mihai Iulian, care le-a răspuns la toate întrebările legate de munca de poliție.

Tot astăzi, copiii au avut ocazia să testeze aparatul poligraf din cadrul Serviciului Criminalistic și să facă o vizită colegilor din Centrul operațional, pentru a-i cunoaște pe cei care sunt la celălalt capăt al firului de urgență.

Câinii polițiști Eva și Face, luptătorii SAS, polițiștii rutieri, criminaliștii, polițiștii de prevenire și siguranță școlară le-au oferit copiilor o incursiune captivantă în lumea muncii de poliție.

Copiii prezenți și-au lăsat amprentele prezenței lor, realizând un tablou care va înfrumuseța holul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț în amintirea acestui moment festiv.

Alte activități:

Educație și siguranță în școli: acțiuni integrate pentru prevenirea riscurilor și promovarea responsabilității în județul Neamț

În luna martie 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat 83 de activități preventive de care au beneficiat un număr de 1447 elevi și cadre didactice în 19 unități de învățământ din localitățile Piatra Neamț, Roman, Dumbrava Roșie, Oniceni, Bozieni, Tămășeni, Borca, Icușești, Pângărați, Gâdinți, Dragomirești, Valea Ursului și Ștefan cel Mare.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente