Concurs de educaţie rutieră “Alege viaţa, circulând corect”,  ediţia a IX-a la Şcoala Gimnazială Maxenu şi Grădiniţa cu Program Normal Maxenu din 16 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Buzău

În ziua de 16 februarie a.c., la Grădiniţa cu Program Normal Maxenu s-a desfăşurat prima probă a concursului de educaţie rutieră “Alege viaţa, circulând corect”,  ediţia a IX-a.

Copiii au primit provocarea de a realiza machete și lucrări artistice în care au avut de configurat teme rutiere, precum un traseu sigur de acasă la locul de joacă.

Machetele cu tematică rutieră şi lucrările de artă plastică cu aceeași tematică realizate de elevi au fost expuse pentru a fi analizate în scopul jurizării.

În concurs s-au înscris 94 de unităţi şcolare de învăţământ din România și 2 unități din Republica Moldova.

Au fost apreciate 365 lucrări  de creaţie plastică pe teme de educație rutieră ale copiilor de nivel preşcolar, primar și gimnazial, juriul concursului acordând premiile I, II, III, menţiune, premiu special şi diplomă de participare pentru fiecare categorie de vârstă și secțiune.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a fost reprezentat în comisia de jurizare de către ofiţeri ai Serviciului Rutier, Biroului Siguranţa Şcolară și Compartimentul de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii.

La finalul activității au fost acordate premii, iar copiii s-au declarat câştigători prin asimilarea şi fundamentarea de noi cunoştinţe în domeniu! La activitate au participat și reprezentanți ai Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Asociaţia de Întrajutorare ,,Ionaşcu Filofteia Dănuţa”, Palatul Copiilor Buzău, Casa Corpului Didactic Buzău și Primăria Comunei Țintești.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente