Campania “Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!” se apropie de final

Filtrează după județ

Desfășurată în: Bistrița-Năsăud

Au fost desemnați primii finaliști ai concursului de logo-uri și sloganuri pe tema „Siguranță școlară”, demarat în cadrul campaniei ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

Astfel, elevii din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a ai Școlilor Generale 4 și 6 din Bistrița s-au implicat activ în acest proiect, iar rezultatele au fost pe măsură eforturilor depuse. Felicităm toți participanții pentru creativitatea și efortul depus în realizarea lucrărilor!

Finaliștii au fost aleși prin vot de către colegii lor și vor reprezenta școlile la faza județeană a concursului.

În paralel, în cadrul activităților de desemnare a finaliștilor, în perioada 20-21 februarie a.c., polițiștii Biroului de Siguranță Școlară și cei de la Prevenire au desfășurat în cele două școli activități având tema „Combaterea bullying-ului în școli”.

Până la finalul acestei săptămâni vor fi desemnați și finaliștii din școlile din Lechința, Sângeorz-Băi și Livezile, celelalte școli participante. Mulțumim tuturor pentru susținere și participare! Continuăm să promovăm siguranța școlară și să încurajăm implicarea elevilor în astfel de inițiative!

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente