Proiecte & Campanii

Filtrează după județ

Direcția Siguranța Școlară

Concursul național de creație cu tema ,,Siguranța Școlară”

În data de 30 ianuarie a.c., Campania pentru conștientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară în unitățile de învățământ preuniversitar – ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!” a debutat cu un concurs de creație desfășurat la nivel național.

Citește tot »
Satu Mare

Conferință regională organizată în cadrul Campaniei ,,Un strigăt de ajutor”, inițiată de Biroul Siguranța Școlară Satu Mare pe 10 aprilie a.c.

Miercuri, 10 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a organizat, în parteneriat cu Primăria Orașului Negrești-Oaș și alți parteneri instituționali, cel mai important eveniment din cadrul proiectului Un strigăt de ajutor, o conferință regională la care au participat peste 500 de părinți și cadre didactice, dar și reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Citește tot »
Dolj

Rezultatele concursul județean de creație cu tema ,,Siguranța Școlară” în județul Dolj

Astăzi, 12 martie, polițiștii Biroului Siguranța Școlară, alături de reprezentanți din cadrul Asociației pentru Copii și Tineri Pro Reziliența, i-au premiat pe elevii care au câștigat concursul de creație din cadrul Campaniei pentru conștientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară, ce a constat în elaborarea unui logo privind siguranța școlară și un slogan sugestiv temei.

Citește tot »
Caraș-Severin

Polițiștii i-au premiat pe elevii câștigători ai concursului „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”

Concursul organizat în baza campaniei educativ-preventive „TU ȘTII CE CONSECINȚE POT AVEA FAPTELE TALE? FII INFORMAT, ALEGE INSPIRAT!”, a ajuns la final săptămâna trecută, în Caraș-Severin, iar polițiștii Biroului de Siguranța Școlară s-au aflat în mijlocul elevilor câștigători din cadrul Școlii Gimnaziale Ezeriș

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii - 119

Dacă ești victimă sau suspectezi un caz de violență asupra copilului sună la 119!

Articole recente