Activități preventive desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului Siguranța Școlară Constanța în perioada 11-15 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

La data de 11 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice din cadrul Liceului Teoretic „ Ioan Cotovu” din Hârșova și Școlii Gimnaziale nr.29 „Mihai Viteazul” din municipiul Constanța.

La data de 13 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice din cadrul Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din municipiul Constanța.

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, au desfășurat activități de pe linia Bullyingului și a consumului de substanțe interzise, în rândul elevilor și cadrelor didactice din cadrul Școlii Gimnaziale nr.36 „Dimitrie Știubei”- structură a Liceului Teoretic „Decebal”. La data de 15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de droguri sau de alte substanțe interzise, precum și a faptelor săvârșite cu violență, la Liceul Teoretic Decebal din municipiul Constanța.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente