Activități preventive desfășurate de polițiștii din Bistrița Năsăud

Filtrează după județ

Desfășurată în: Bistrița-Năsăud

În data de 9 februarie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei de la Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate preventivă în cadrul Campaniei „Centura Salvează Vieți„.

Activitatea s-a desfășurat la Grădinița „Dumbrava Minunată” din Bistrița fiind implicați peste 90 de preșcolari.

Ne-am întâlnit cu cei mai mici pasageri pentru a le oferi o lecție practică despre regulile de circulație în calitate de pietoni și importanța utilizării dispozitivelor de siguranță în autovehicule.

Împreună, am explorat regulile de bază ale traversării străzii, învățând cum să ne asigurăm înainte de a trece și cum să fim vigilenți în trafic. Siguranța noastră și a celor mici este o prioritate!

Am acordat o atenție deosebită utilizării corecte a scaunelor pentru copii în autovehicule, subliniind importanța portului centurilor de siguranță în mod corespunzător. Cu toții am înțeles că aceste măsuri simple pot face o diferență semnificativă în protejarea vieților.

Încurajăm fiecare părinte, să fie un exemplu în ceea ce privește respectarea regulilor de siguranță rutieră pe care să le aplice împreună cu cei mici.

Siguranța este o responsabilitate comună, iar împreună putem contribui la prevenirea incidentelor nedorite.

Alte activități:

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 18 aprilie a.c.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Bistrița și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat și desfășurat acțiuni pentru siguranța elevilor, prevenirea absenteismului școlar, a consumului de tutun, precum și prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, s-a acționat și pentru prevenirea delincvenței juvenile.

Citește tot »

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 11 aprilie a.c.

La data de 11 aprilie a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroului Ordine Publică, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mărișelu și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat în vederea prevenirii absenteismului şcolar și victimizării minorilor.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente