Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

De asemenea, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, au derulat acțiuni de instruire a administratorilor și personalului angajat al cluburilor din stațiunea Costinești, unde, în această perioadă, se desfășoară un festival. Temele abordate au fost consumul de substanțe interzise, prevenirea furturilor din genți și poșete, a faptelor săvârșite cu violență, a criminalității informatice și a plecărilor voluntare.

De asemenea, polițiștii au acționat în rândul turiștilor aflați în stațiunea Vama Veche, pentru prevenirea consumului de substanțe interzise, a furturilor și a criminalității informatice.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente