Activități preventive desfășurate de polițiștii brăileni pe 17 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Brăila

Siguranța școlară este o prioritate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila context în care, polițiști din cadrul Poliției Secției 1 Poliție Rurală Brăila, Biroului Proximitate și ai Biroului Siguranța Școlară au acționat la data de 17 aprilie a.c., în intervalul orar 07:30-11:00, în incinta și zona adiacentă unităților de învăţământ, pe linia respectării prevederilor legale în vigoare, scopul fiind acela de a descuraja absenteismul școlar, delicvența juvenilă și fenomenul contravențional.

Polițiștii au verificat 10 unități de învățământ, au legitimat persoane ce au fost verificate în aplicația eDAC și verificate microbuze de transport școlar.

De asemenea, vizați au fost și elevii care absentează de la cursuri, dar și verificarea responsabililor unităților de alimentație publică din zona unităților de învățământ.

De asemenea, agenții de securitate au fost instruiți cu privire la accesul în unitățile de învățământ și s-a relaționat cu 8 directori în vederea îmbunătățirii colaborării interinstituționale.

Alte activități:

Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din județul Brăila în perioada 3-4 aprilie a.c.

Siguranța școlară este o prioritate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila context în care, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au acționat în perioada 3 – 4 aprilie a.c., în intervalul orar 07:30-11:00, în incinta și zona adiacentă unităților de învăţământ, pe linia respectării prevederilor legale în vigoare, scopul fiind acela de a descuraja absenteismul școlar, delicvența juvenilă și fenomenul contravențional.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente