Activități preventive ale polițiștilor din județul Constanța din 21 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

În data de 21 martie a.c., polițiștii din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au derulat o serie de activități preventive în școli, pentru a se întâlni cu prietenii lor mai mici.

Primii care s-au întâlnit cu polițiștii au fost elevii Școlii Generale nr.3 din Mangalia,  care împreună cu colegii noștri din  cadrul Poliției Municipiului Mangalia au purtat discuții cu privire la consecințele bullying-ului și comportamentul pe care trebuie să-l aibă la școală și, în general, în societate.

Totodată, le-a fost prezentată tehnica și procedura amprentării persoanelor.

 Au urmat elevii din comuna Corbu, care s-au întâlnit cu polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac, unde au ținut o oră de educație rutieră și i-au învățat pe elevi cum să nu devină victime ale infracțiunilor. De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Serviciului Siguranță Rutieră, împreună cu reprezentanții din cadrul Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat o activitate preventivă pe linie de educație rutieră și pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise, ce a avut loc la Comandamentul Flotei “Viceamiral Vasile Urseanu” din municipiul Constanța, la care au participat 260 militari din 35 de unități ale Garnizoanei Constanța.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente