Activități informativ – preventive în “Școala altfel”, alături de polițiștii din Constanța pe 9 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

În cursul zilei de 9 aprilie a.c., polițiștii au desfășurat activități de prevenire în școlile din județul Constanța.

Astfel, în cadrul activităților prilejuite de programul Școala Altfel, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari s-au întâlnit cu elevii Școlii Grigore Moisil.

Au vorbit cu aceștia despre cum pot preveni situațiile de risc, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt și tâlhărie.

De asemenea, au fost abordate violența în școală, bullying-ul și, nu în ultimul rând, prevenirea accidentelor de circulație.

Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre consecințele consumului de substanțe interzise, alcool și tutun.

La rândul lor, polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au fost invitații elevilor de la Liceul Teoretic  Lucian Blaga și Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu din municipiul Constanța.

Temele puse în discuție au fost consumul de droguri sau alte substanțe interzise și infracțiunile săvârșite cu violență. Și polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu s-au întâlnit cu elevii, cărora le-au vorbit despre violența în școli.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente