Activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei Law is Cool! desfășurate în județul Argeș pe 17 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Argeș

În ziua de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei „Law is cool”, la Școala Gimnazială „C. D. Aricescu” și la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, din Câmpulung.

În cadrul activităților au fost prezentate aspecte privind prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a victimizării în rândul minorilor, dar și cu privire la răspunderea contravențională și penală a minorilor și majorilor.

Totodată, au fost prezentate riscurile consumului substanțelor care creează dependență, în special a celor cu efect psihoactiv, fiind prezentate aspecte specifice Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

La activități au participat peste 40 de elevi și cadre didactice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, în colaborarea cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, au desfășurat activități-preventive la Grădinița cu Program Prelungit „Îngerașii” din Pitești, în cadrul proiectului „Micul Pieton”.

La activitate au participat 30 de preșcolari și 2 cadre didactice.

Alte activități:

Activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!” desfășurate în județul Argeș pe 15 aprilie a.c.

În ziua de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Argeș au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” din Pitești.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente