Activități educativ-preventive pentru micii școlari de la Oravița din 28 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Caraș-Severin

În data de 28 februarie a.c., polițiști de la Serviciul Rutier, Biroul Siguranța Școlară și Poliția Orașului Oravița au desfășurat o activitate de educație rutieră cu elevii claselor primare de la Școala Gimnazială „Romul Ladea” din Oravița.

Activitatea desfășurată în curtea școlii a fost una interactivă, fiind folosite laboratorul mobil și covorul de educație rutieră, cu ajutorul cărora polițiștii le-au arătat și explicat copiilor cum să circule corect pe stradă pentru a reduce riscul de a fi implicați în accidente rutiere.

De asemenea, copiii au primit și broșura de educație rutieră pentru a învăța mai multe informații despre regulile de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere.

La final, cei mici au avut ocazia de a transpune câte un scurt mesaj din cele învățate alături de polițiști, pe câte un mărțișor.

Mărțișoarele personalizate, realizate cu mult drag, săptămâna aceasta cu sprijinul micuților de la Școala Gimnazială „Romul Ladea” Oravița și Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița vor fi oferite mâine, în trafic, doamnelor și domnișoarelor.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente