Activități educativ-preventive în Medgidia din 15 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

La data de 15 februarie a.c, polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de droguri, a criminalității informatice, a disparițiilor de minori și a violenței școlare, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu și Școala Gimnazială Mircea Dragomirescu Medgidia.

Totodată, au acționat pentru prevenirea bullying-ului și a consumului de droguri la Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Țițeica și Școala Gimnazială nr. 43 Ferdinand din municipiul Constanța. Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente