Activități educativ-preventive desfășurate de polițiștii din Călărași pe 12 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile în unitățile de învățământ.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Călărași și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități în cadrul campaniei privind conştientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară în unitățile de învățământ preuniversitar – „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

 Activitățile s-au desfășurat la  Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Călărași, Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Călărași, precum și în cadrul Liceului „Danubius” Călărași.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Cabinet au discutat cu elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Cuza Vodă.

Subiectele principale au fost delincvența juvenilă, efectele și consecințele consumului de tutun, droguri și alcool, siguranța pe internet, răspunderea contravențională și penală a minorilor, precum și prevenirea faptelor cu violență în școli.

Alte activități:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași continuă activitățile în unitățile de învățământ pe 26 aprilie a.c.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Călărași, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Călărași, Serviciului Rutier și Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative au desfășurat activități la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași și la Grădinița cu program prelungit  „Step by Step” Călărași.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente