Activități educativ-preventive ale polițiștilor în școlile din județul Constanța din 7 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

În data de 7 martie a.c., polițiștii din structurile Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au pus, pentru o clipă, munca din stradă deoparte și au mers în școli, pentru a se întâlni cu prietenii lor mai mici.

Primii care s-au întâlnit cu polițiștii au fost elevii din Mangalia, cărora colegii noștri le-au vorbit despre siguranța pe stradă, acasă și la școală, violență și consumul de droguri sau alte substanțe interzise.

Au urmat elevii din municipiul Constanța, care s-au întâlnit cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța și Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, cu care au discutat despre principalele reguli de circulație.

 De asemenea, colegii noștri i-au învățat cum să nu devină victime ale infracțiunilor și i-au încurajat să le ceară ajutorul, ori de câte ori au o problemă.

Dacă, de această dată, au fost invitații copiilor, polițiștii au promis că, la următoarea întâlnire, vor fi gazde, pentru a-i învăța pe cei mici cum să fie polițiști pentru o zi.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente