Activități de informare cu caracter preventiv desfășurate de polițiști în județul Covasna din 3 aprilie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Covasna

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității continuă activitățile de informare derulate în cadrul proiectelor de prevenire aflate în curs de implementare.

Astfel, în ziua de 03 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și ai Biroului Siguranța Școlară au desfășurat activități de informare la Liceul Kőrösi Csoma Sándor din orașul Covasna în cadrul Programului de prevenire a victimizării minorilor și al Proiectului Siguranța Online – Campania protecție prin educație – securitate digitală.

Întâlnirile au reprezentat o oportunitate de a explora lumea siguranței online și de a învăța strategii și tehnici pentru a naviga în siguranță în mediul digital.

Polițiștii au discutat cu elevii despre riscurile și provocările din mediul online, de la identitatea digitală la protejarea datelor personale.

Elevii au avut șansa să își împărtășească experiențele și să pună întrebări direct polițiștilor, consolidând astfel înțelegerea lor despre securitatea digitală.

Principalul mesaj transmis a fost importanța păstrării datelor personale în siguranță, evitarea contactului cu persoane necunoscute online și utilizarea responsabilă a tehnologiei.

Elevii au primit pliante și broșuri cu informații, un ghid util de siguranță online pentru a le reaminti sfaturile și strategiile discutate. Siguranța online este o responsabilitate comună, iar împreună putem construi un mediu digital mai sigur, bazat pe alegeri înțelepte!

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente