Activități de informare cu caracter preventiv desfășurate în județul Covasna pe 1 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Covasna

Joi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Biroului Siguranță Școlară, au desfășurat activități de informare cu caracter preventiv la Inspectoratul Școlar Județean Covasna, în cadrul Proiectului – Reducerea vulnerabilității la traficul de persoane în scopul exploatării prin muncă a cetăţenilor români aflați în țară și în afara granițelor României și al Campaniei ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

La întâlnirea cu reprezentanții instituției, polițiștii au oferit recomandări pentru identificarea și prevenirea comportamentelor cu grad crescut de risc care pot predispune la vulnerabilități precum traficul de persoane în scopul exploatării prin muncă.

De asemenea,  dialogul a vizat și identificarea de modalități pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la consecințele juridice ale faptelor circumscrise violenței, din unitățile de învățământ, precum și posibilitățile de prevenire a acestora.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente