Activitate preventivă desfășurată de polițiștii la concursul ,,Cupa Unirii la Șah” în Drobeta-Turnu Severin

Filtrează după județ

Desfășurată în: Mehedinți

În data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Serviciului Rutier în colaborare cu Șah Club Drobeta și Severin Shopping Center au desfășurat o activitate preventivă pe linia siguranței școlare și educației rutiere în cadrul concursului  ,,Cupa Unirii la Șah” la care au participat elevi de gimnaziu și liceu.

În cadrul activității polițiștii Biroului Siguranța Școlară au abordat problematica reducerii violenței și delincvenței juvenile, prelucrarea unor prevederi legislative privind răspunderea juridică a minorilor.

Mici șahiști au avut ocazia să abordeze cele mai elementare reguli de circulație pe simulatorul laboratorului de educație rutieră.

Copii și-au însușit cunoștințe  privind deplasarea pe drumul public în calitate de pieton, biciclist, și s-au familiarizat cu principalele reguli de circulație și indicatoare rutiere.

Totodată, în cadrul activității polițiștii au distribuit 200 de materiale informativ preventive pentru siguranța tinerilor, acasă, pe stradă și la școală.

Alte activități:

Activități desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Mehedinți în cadrul ,,Campaniei de prevenire a criminalității, precum și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate’’

La data de 03 aprilie a.c., polițiștii Biroului Siguranţa Şcolară și Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin  în parteneriat cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți, Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Mehedinți

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente