Activitate pe linia educației rutiere la Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” Lucaceni

Filtrează după județ

Desfășurată în: Satu Mare

Elevii claselor primare au participat la activități de educație rutieră și de siguranță în școală, susținute de sinsp. Festeu Simona Oana (reprezentant IPJ), ag. M. Ilea Victoria și ag. M. Gorgan Flaviu (secția de Poliție Berveni).

Elevii doamnelor învățătoare Fati Carina  și Păun Genica au fost curioși să descopere ce înseamnă meseria de polițist. Au dat răspunsuri, au pus întrebări, au făcut cunoștință cu elemente din ținuta polițiștilor, au identificat semne de circulație și reguli de circulație. 👮🚔🚨S-au bucurat și cu nerăbdare așteaptă următoarea activitate de acest fel.

Felicitări!👏👏👏

Alte activități:

Activități ale polițiștilor sătmăreni, premergătoare Zilei Poliției Române

Joi, 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, în parteneriat cu Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare și reprezentanți ai Cubul Moto BLUE KNIGHTS ROMÂNIA V au desfășurat un nou eveniment premergător marcării Zilei Poliției Române, gazdele fiind elevii de gimnaziu și liceu,

Citește tot »

Activități ale polițiștilor sătmăreni pentru promovarea profesiei de polițist din 19 martie a.c.

Premergător marcării Zilei Poliției Române, în data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității, Serviciul Acțiuni Speciale și Biroul Siguranța Școlară au fost invitații elevilor din ciclul primar și gimnazial ai Școlii Gimnaziale ,,Octavian Goga” Satu Mare la un eveniment axat pe promovarea profesiei de polițist.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente