Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din județul Brăila pe 21 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Brăila

Ieri, 21 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Biroul Siguranța Școlară au acționat pentru menținerea unui climat de siguranță școlară în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ din localitățile Făurei, Jirlău și Șuțești.

Polițiștii de siguranță școlară au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii faptelor antisociale în care pot fi implicați elevii, în calitate de autori sau victime.

Cu acest prilej, polițiștii au relaționat cu reprezentanții unităților școlare, Liceul Teoretic ”George Vâlsan” Făurei, Școala Gimnazială Jirlău și Școala Gimnazială ”Costache Grigore Șuțu” Șuțești, au desfășurat activități de informare și prevenire a conflictelor care pot apărea între elevi, de conștientizare a efectelor colective ce pot apărea prin comiterea unei infracțiuni sau contravenții în mediul școlar.

 În activitățile desfășurate de polițiști au fost implicați și consilierii școlari, pentru abordarea interdisciplinară adaptată diferitelor categorii de vârstă. Pentru polițiștii brăileni siguranța elevilor este o prioritate, astfel că aceste activități vor continua și în perioada următoare!

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente