Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din județul Brăila pe 14 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Brăila

La data de 14 martie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară și ai Poliției Municipiului Brăila – Biroul Proximitate au acționat pentru menținerea unui climat de siguranță școlară în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ din municipiul Brăila.

Polițiștii de siguranță școlară și de proximitate au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar și a delincvenței juvenile, în scopul identificării şi remedierii eventualelor nereguli din unitățile de învățământ verificate.

Cu acest prilej, polițiștii au relaționat cu conducerile unităților școlare Școala Gimnazială ”I.L. Caragiale” Brăila, Școala Gimnazială ”Sf. Andrei” Brăila, Școala Gimnazială ”George Coșbuc” Brăila și Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” Brăila, au participat la ședințele comisiei pentru prevenirea și combaterea violenței și au desfășurat activități de prevenire a comportamentelor deviante și delincvente în mediul școlar. Acțiunile polițiștilor brăileni pentru asigurarea unui mediu școlar optim procesului educativ și siguranței beneficiarilor constituie o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente