Acţiuni pentru siguranţa elevilor în Buzău din 29 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Buzău

În ziua de 29 februarie a.c., poliţişti din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, de la secţiile rurale, din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, Compartimentul de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, împreună cu jandarmi, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, a absenteismului şi a oricăror incidente ce s-ar putea produce în zona unităţilor de învăţământ.

Au fost verificate 221 de unităţi de alimentaţie publică, angajaţilor agenţilor economici fiindu-le reamintite prevederile Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, conform cărora este interzisă servirea minorilor cu băuturi alcoolice.

Echipele de control au legitimat aproximativ 450 de persoane, iar cu privire la 70 dintre acestea au efectuat verificări în bazele de date.

Din cele aproximativ 250 de autovehicule controlate în trafic, 22 au fost destinate transportului şcolar.

Ca urmare a neregulilor constatate în cadrul acţiunii, au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.000 de lei.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente