Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară din 23 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Bistrița-Năsăud

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și a Poliției Municipiului Bistrița – Biroului Ordine Publică au organizat și desfășurat o acțiune pentru siguranța elevilor, prevenirea absenteismului școlar, a consumului de tutun, precum și prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, s-a acționat și pentru prevenirea delincvenței juvenile.

Astfel, în urma activităților au fost legitimate 29 de persoane și au fost verificate 11 societăți comerciale. Reprezentanții acestora au fost reinformați cu privire la interdicția comercializării produselor din tutun și alcool minorilor.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei  conform prevederilor Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu privire la încălcări a OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea a fost dispusă măsura suspendării activității unui operator economic pe o perioadă de 30 de zile, ca urmare a comercializării produselor din tutun minorilor.

Alte activități:

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 18 aprilie a.c.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Bistrița și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat și desfășurat acțiuni pentru siguranța elevilor, prevenirea absenteismului școlar, a consumului de tutun, precum și prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, s-a acționat și pentru prevenirea delincvenței juvenile.

Citește tot »

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 11 aprilie a.c.

La data de 11 aprilie a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroului Ordine Publică, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mărișelu și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat în vederea prevenirii absenteismului şcolar și victimizării minorilor.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente