Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiști la Bistrița și Beclean din 21 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Bistrița-Năsăud

La data de 21 martie a.c., în intervalul orar 09:00-12:30, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroului Ordine Publică au acționat pe raza municipiului în vederea prevenirii fenomenului de absenteism şcolar cât și pentru prevenirea consumului de tutun și alte substanțe în zona unităților de învățământ. Acțiuni similare au fost desfășurate și pe raza orașului Beclean.

În cadrul activităților au fost legitimate aproape 30 de persoane. În urma controalelor efectuate au fost depistați 13 elevi care absentau de la cursuri, fiind întocmite informări către conducerea școlilor unde aceștia învață.

Pentru neregulile constate, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991 și OUG 195/2002.

Alte activități:

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 18 aprilie a.c.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Bistrița și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat și desfășurat acțiuni pentru siguranța elevilor, prevenirea absenteismului școlar, a consumului de tutun, precum și prevenirea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, s-a acționat și pentru prevenirea delincvenței juvenile.

Citește tot »

Acțiuni pentru siguranța elevilor, desfășurate de polițiștii Biroului Siguranța Școlară Bistrița-Năsăud, Ordine Publică și Prevenire pe 11 aprilie a.c.

La data de 11 aprilie a.c., în intervalul orar 09.00-15.00, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroului Ordine Publică, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mărișelu și polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au acționat în vederea prevenirii absenteismului şcolar și victimizării minorilor.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente