Acțiune educativ-preventivă în desfășurată de polițiști în Ghimpați din 27 februarie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Giurgiu

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară, cei ai Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au desfășurat activități cu caracter informativ – preventiv, la Școala Gimnazială „Ion Bădilă” Malu, Școala Gimnazială Sf. Gheorghe Giurgiu și la Școala Gimnazială Nr. 1 Ghimpați.

Cu această ocazie au fost abordate diverse teme, precum prevenirea infracțiunilor comise cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, legislația privind răspunderea penală a minorilor și reguli privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au interacționat direct cu elevii, au purtat discuții constructive, în scopul identificării problemelor existente la nivelul fiecărei unități de învățământ, pentru a contribui la un mediu sigur în care elevii să își desfășoare activitatea.

Prin desfășurarea unor astfel de activități, polițiștii își doresc să fie alături de elevi, să-i ghideze și să-i învețe cum să fie responsabili în vederea adoptării unei bune conduite în societate.

Alte activități:

Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente