Activități preventiv-educative în Constanța pe 7 martie a.c.

Filtrează după județ

Desfășurată în: Constanța

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a violenței școlare, a bullying-ului și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 22 I.C. Brătianu din municipiul Constanța.

De asemenea, au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile, a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și a pornografiei infantile, la Liceul Tehnologic Independența.

Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a violenței școlare și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, la Școala Gimnazială Nichita Stănescu din comuna Mereni.

Alte activități:

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța pe 2 mai a.c.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității din Poliția Română, au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor din genți, poșete și buzunare, a consumului de substanțe interzise și a faptelor săvârșite cu violență, în rândul turiștilor din stațiunea Vama Veche.

Citește tot »

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni în colaborare cu polițiști din cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității pe 26 aprilie a.c.  

La data de 26 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranța Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a consumului de substanțe interzise, a violenței și de educație rutieră, la Școala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu Constanța.

Citește tot »
Categorii populare
Semnalare eveniment:

Serviciul Unic de urgență - 112

În cazuri grave, care reprezintă o urgență: semnalați telefonic prin Serviciul Național Unic de Apel de Urgenţă 112

Numărul UNIC național pentru copii

pentru sesizarea cazurilor de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.

Articole recente